Still Alive and having a good time!
Door: Ward en Roy
Blijf op de hoogte en volg Ward
17 Oktober 2005 | India, Calcutta
Hier een nieuw berichtje vanuit Calcutta! Leuk om al jullie reacties te lezen op ons vorige bericht!
Roy en ik zijn net het internetcafe ingelopen, want het REGENT buiten! En als het hier regent dan regent het ook echt...heeeele dikke druppels. En aangezien het nog steeds 35 graden buiten is, kun je de geur en het zweten bijna tot in Nederland voelen:)
Om iedereen gerust te stellen: Alles gaat nog steeds goed hier! We zijn allebei nog steeds TOPfit, ondanks ons wilde avondje stappen van afgelopen zaterdag...de flesjes heineken gingen er goed in en we waren het drinken nog niet verleerd. We zijn gaan stappen in een club die bij het sjiekste hotel van Calcutta hoort. We betaalden er wel iets meer per biertje, maar er waren goede DJ's en er hing een leuke sfeer. Om 4 uur 's nachts draaide de Indiaase wereld wel een beetje:)
Gisteren zijn we verder gegaan met sightseeeen en hebben we een aantal uren gewandeld door parken, cricketvelden en vieze riviers....en dat viel nog niet mee met een kater (ok roy, alleen ik had een kater), dus de nodige flessen water zijn op gegaan.
Gisteravond zijn we gaan eten bij een restaurant dat "moulin rouge" heette, dus we waanden ons weer even in Europa. Daarna nog wat barretjes bezocht, maar het was overal rustig en saai dus we lagen keurig om 12 uur in bed. Roy ging de wekker zetten op 10 uur, maar toen we om 12 uur wakker werden bleek dat zijn gsm nog op Engelse tijd te staan....hoezo vakantiegevoel?!?!
Vandaag zijn we nog naar een nieuw shopping centre gegaan...erg luxe allemaal en niet duur (voor westerse begrippen). Nu zitten we de tijd een beetje uit totdat de trein gaat over 4 uurtjes.
We proberen foto's op de site te zetten, maar de apparatuur hier is niet hypermodern dus ff afwachten. Daarnaast valt de stroom hier regelmatig uit, dus het is allemaal een beetje behelpen hier, maar dat heeft ook zo zijn charmes. Ik ga in ieder geval nu mijn best even doen.
Het volgende bericht zal uit varanasi komen!
Tot mails! Veel groetjes van Roy en Ward
17 Oktober 2005 - 10:03
Anous:
Leuk te lezen dat jullie het zo goed naar de zin hebben!!!! Het moet niet TE leuk worden, straks komen jullie niet meer terug en dan hang ik met een Yori en Isis om mijn nek, dat kan natuurlijk niet ;) Liefs -
17 Oktober 2005 - 10:48
Jos En Annemie:
hey jongens leuk dat het jullie daar zo goed bevalt. willen jullie nog wel terug. -
17 Oktober 2005 - 18:11
Yvonne:
Hey mannen,
Leuk om jullie verhalen te horen! Geef je ogen goed de kost en geniet van elk moment!!!
Dikke kus -
17 Oktober 2005 - 18:20
Annelies:
Hey Boys,zo te lezen,hebben jullie het naar jullie zin!Houden zo!!!Roy,niet mijn Boedha plaatjes vergeten he!Dikke KNUS(knuffel&kus)van mij voor jullie twee. -
17 Oktober 2005 - 18:37
Fab:
Hebben ze daar dan ook een H&M in het shoppingcentre? :) -
17 Oktober 2005 - 19:59
Timmie:
En als je die H&M niet kunt vinden, dan vind Janice kleren van de Esprit of Mexx ook altijd leuk!!! ;) Verder veel plezier en zoals ene 'Barry' altijd zegt: Veural zoo doooorrggaaaannn!
groetjes Tim. -
18 Oktober 2005 - 08:33
Mammie Van Ward:
Hoi, ik hoop voor jullie dat het in het bedevaartsoord wat schoner en devoteris!
heel veel groetjes ook van pappie -
18 Oktober 2005 - 11:27
Isis:
hey lieverds..
klinkt allemaal erg relaxed!! volgens mij vermaken jullie je daar nog wel! als jullie maar wel weer terugkomen.. want we missen jullie hier stiekem toch al wel een beetje..
ik ben benieuwd naar de foto's..
dikke kusss -
18 Oktober 2005 - 11:51
Loek:
He zak,
Veel plezier in het verre oosten en ga nu eens serieus aan de studie ipv alleen maar feesten. -
18 Oktober 2005 - 12:04
Mammie Van Roy:
Hoop dat jullie een goede reis gehad hebben en in Varanasi ook weer een gids kunnen vinden die jullie de stad laat zien, zou wel handig zijn! Was leuk om gisteren met jullie te kunnen chatten en jullie daarbij ook nog te kunnen zien!! Dikke kus!! Ook van neppappie. -
18 Oktober 2005 - 14:51
JP:
Aan de andere kant vd wereld, draait daar de wereld de andere kant op als je dronken bent? Of ligt dat aan het bier, lokaal of van heineken?
En de DJ, draait tie ook de andere kant op? En als je daar je draai gevonden hebt, draai je dan ook door..........of draai ik nu door? -
18 Oktober 2005 - 16:02
Ward En Roy:
JP...geen berichtjes meer plaatsen als je dronken bent!!!!:)
Iedereen mag dat natuurlijk wel blijven doen! Leuk dat jullie allemaal meeleven! Groetjes uit de Ganges (de schoonste rivier op aarde) -
19 Oktober 2005 - 14:31
Mer:
klinkt allemaal erg goed heren. Maar nog ff een vraagje (dit x wel beantwoorden!!!) wanneer zijn jullie in Dharan?
kus